ONS AANBOD

We hanteren een holistische aanpak waarbij we prioriteit geven aan resultaat op de lange termijn boven snelheid op de korte termijn. We ontwerpen onze interventies altijd samen met de opdrachtgever, waarbij we rekening houden met de unieke context van uw organisatie.

“If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”

— Fred DeVito

Sprankelende bedrijfscultuur

Wij werken iedere dag met veel plezier aan onze missie om heel werkend Nederland te laten sprankelen. Dat doen we omdat we geloven dat een Sprankelende bedrijfscultuur de drijvende kracht is voor verandering en vernieuwing in organisaties. Hierbij zetten wij bewezen praktische tools in vanuit de positieve psychologie op onze eigen sprankel-manier. De 4 hoofdthema’s van een sprankelende bedrijfscultuur zijn sprankelend talent, sprankelend leiderschap, sprankelende teams en sprankelend klimaat.

Wij werken samen met management, HR en medewerkers omdat we echt geloven: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Uiteindelijk geven wij prioriteit aan het resultaat op de lange termijn boven snelheid op de korte termijn. Dit betekent dat we onze interventies samen met de opdrachtgever ontwerpen en uitvoeren. In ons contact combineren we scherpzinnigheid met verbinding. We dragen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het resultaat.

  • Bij Sprankel & Co geloven we dat het investeren in mensen de sleutel is tot succes. Daarom helpen we organisaties bij het creëren van een cultuur waarin talent centraal staat. Door te focussen op de ontwikkeling en groei van medewerkers, kunnen we een werkomgeving creëren waarin mensen gedijen en hun volledige potentieel kunnen benutten.

  • Positieve leiders zorgen er voor dat iedereen het belang herkend van hun bijdrage aan het doel en de purpose van de organisatie en communiceren het doel en de purpose van de organisatie duidelijk. Het gaat om het inspireren, motiveren en machtigen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken.

  • Een sprankelend team gaat niet alleen over de vaardigheden en ervaring, het gaat erom dat er een omgeving gecreëerd wordt waarin teamleden zich gewaardeerd, gemotiveerd en ondersteund voelen. Door je te richten op sterke punten, het opbouwen van positieve relaties en het aanmoedigen van een groeimentaliteit, kan positieve psychologie helpen om teams te transformeren in een sprankelend team. Een team dat niet alleen zeer productief is, maar ook gelukkig, gemotiveerd en betrokken.

  • Binnen een sprankelend klimaat is er veel ruimte voor autonomie, voelt iedereen zich veilig, en communiceert iedereen open en vanuit vertrouwen met elkaar. Dit leidt tot een hogere betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers en een hogere productiviteit en winstgevendheid voor de organisatie. Hiermee helpen wij uw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

Onze producten

YOUNG PROFESSIONALS PROGRAM

Het Young Professionals Program (YPP) biedt een traject dat jouw jonge, nieuwe medewerkers voorziet van de essentiële soft skills om optimaal te presteren op de werkvloer. Met dit unieke programma kunnen jouw medewerkers binnen negen maanden groeien en zich vaardigheden eigen maken die normaal gesproken minimaal drie jaar kosten om te ontwikkelen.