EVENTS

Vanuit Sprankel & Co verzorgen wij lezingen, trainingen en workshops voor organisaties en beroepsverenigingen. Ook organiseren wij regelmatig zelf een bijeenkomst waarin we een thema verder uitdiepen. Onderstaand een overzicht van een aantal van deze activiteiten. Wil je voor jouw bedrijf een workshop, training of (informatie)bijeenkomst organiseren? Stuur ons een bericht!

WEBINAR POSITIEF LEIDERSCHAP 21 MEI 2021

"If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a positive leader." John Quincy Adams

Met veel plezier kondigen wij aan dat Sprankel & Co een webinar over positief leiderschap organiseert op vrijdag 21 mei 2021, van 15.00 tot 17.00 uur.

Hierbij staan we stil bij thema‚Äôs als het belang van een veilig en positief werkklimaat en hoe je dit kan bewerkstelligen binnen teams en jouw organisatie. Wij nemen je mee in wat positief leiderschap is, en wat dit voor je team en jouw organisatie kan opleveren. In de positieve leiderschapspraktijk wordt het gedachtegoed van de positieve psychologie (werkgeluk, vitaliteit en veerkracht) concreet vorm gegeven. Het geeft er voor leidinggevenden en managers handen en voeten aan. 

Wil je kosteloos deelnemen? Meld je hier aan!