EVENTS

Vanuit Sprankel & Co verzorgen wij lezingen, trainingen en workshops voor organisaties en beroepsverenigingen. Ook organiseren wij regelmatig zelf een bijeenkomst waarin we een thema verder uitdiepen. Onderstaand een overzicht van een aantal van deze activiteiten. Wil je voor jouw bedrijf een workshop, training of (informatie)bijeenkomst organiseren? Stuur ons een bericht!

Terugblik op 29 maart 2019: Middagcongres De uitdaging

van verandering

Ik vond het een erg leuke en leerzame middag. De energie was heel goed. Wat zijn jullie een leuk team en werken jullie met leuke klanten.

Het was heel prettig, warm en sprankelend qua sfeer. Erg leuk hoe alles aangekleed was, de kleuren, de quotes. En vooral jullie liepen allemaal te stralen. Dat was misschien wel het meest opvallende.

Fijne combinatie van inhoud, inspiratie en sfeer.

Een greep uit de reacties die we achteraf ontvingen na het Sprankel & Co congres De Uitdaging van verandering. Over hoe je op een positieve manier met verandering kunt omgaan en de kennis uit de positieve psychologie in je organisatie kunt inzetten om veranderingen door te voeren.

Ruim 40 deelnemers van uiteenlopende organisaties kwamen vrijdagmiddag 29 april jl. samen in het MindCenter in Vianen voor een Sprankelende middag over dit onderwerp. Te beginnen met een interactieve lezing waarin je direct inzicht kreeg in je eigen manier van veranderen en de link met de werking van ons brein.

In twee workshoprondes kon je vervolgens proeven aan verschillende manieren om veranderingen positief aan te pakken, bijvoorbeeld in het team of in overleggen. Tussen de workshoprondes en ook daarna was er uitgebreid mogelijkheid om met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen door middel van o.a. een speeddate met inspiratiekaarten.

We sloten af met een ludieke smartphonequiz; het winnende team ging naar huis met de Sprankel & Co Toolbox, waarmee we organisaties helpen om de praktische inzichten uit de positieve psychologie te benutten. Tot slot bleven er nog veel mensen doorpraten op de netwerkborrel na afloop van het congres. Zo ging iedereen verrijkt en geïnspireerd het weekend in. Tenminste, als we de deelnemers zelf geloven:

Sprankel & Co heeft op mij letterlijk een sprankelende indruk achter gelaten. Jullie stralen allemaal precies uit waar jullie voor staan. En met verstand van zaken, want ook op alle vragen komt een goed antwoord.

Jullie hebben een mooie energie, zijn transparant en eerlijk. Krijg altijd zin om aan de slag te gaan en inspiratie als ik jullie zie, hoor of de nieuwsbrief lees.

Ben jij er de volgende keer ook bij?
Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

         Contact

Entypo e7241 32 Sprankel & Co
         Vreelandseweg 65
         1393 PD Nigtevecht

 Entypo e79b0 32Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2020 Sprankel & Co. 

 

Social Media

Entypo f30c0 32 Facebook
Entypo f3181 32 LinkedIn