23 SEPTEMBER 2022
SPRANKEL & CO MIDDAGCONGRES 

We hebben niet alleen een nieuw kantoor, het is ook weer hoog tijd voor een nieuw Sprankel & Co congres! Er even tussenuit, genieten van inspirerende mensen en inhoud, en nieuwe ideeën opdoen om direct toe te passen in je werk. 

 Image from iOS

We leven in roerige tijden. Er gebeurt ongelooflijk veel in de wereld en dit heeft ook z’n weerslag op onze manier van werken. Iedereen is op zoek naar een nieuw evenwicht om effectief met elkaar te kunnen samenwerken. In het bijzonder is er steeds meer aandacht gekomen voor het veilig en vertrouwd kunnen werken binnen organisaties. Een positieve werksfeer zorgt daarbij niet alleen voor blije, productieve mensen, maar speelt tevens een essentiële rol in het tegengaan van ongewenst verloop en verzuim. Juist in deze tijden van personeelstekort zeker geen overbodige luxe.

Wil jij ervoor zorgen dat de mensen en teams in jouw organisatie niet alleen vitaal en productief bijdragen, maar zich ook veilig en verbonden voelen? Wil je zorgen voor minder ongewenst verloop en verzuim, en juist meer werkplezier en positiviteit? 

Zet dan alvast vrijdagmiddag 23 september 2022 in je agenda! Want dan is de nieuwste editie van het Sprankel & Co middagcongres met als thema: Aan de slag met een positief werkklimaat! 

Bereid je voor op een sprankelende, informatieve en interactieve middag met een aantal parallelle workshops waarin we je gaan inspireren en de kracht van een positief werkklimaat gaan laten ervaren.

Programma
Ontvangst met een drankje: vanaf 13.00 uur
Start congres: 13.30 tot 17.00 uur
Wrap-up en afsluiting: 17:00 uur
De file-voorbij-borrel: 17:30 uur

Kosten
€ 125,00 p.p. 

Tickets en meer informatie vind je hier

Zorg dat je er op tijd bij bent - vol is vol!