DIT ZIJN WIJ

Wij zijn Sprankel & Co

Sterk door werkplezier – wij geloven in de kracht van mensen en weten dat inzetten op werkplezier leidt tot meer welzijn, productiviteit en winst. We zijn een bevlogen team van eigenwijze arbeidspsychologen met een missie: werkend Nederland laten Sprankelen. Met praktische tools vanuit de positieve psychologie die bewezen leiden tot beter presterende medewerkers en minder uitval en verloop.

Wetenschappelijke onderbouwing is voor ons belangrijk, maar onze persoonlijke levenservaring ook. We ervaren zelf dagelijks de impact van positiviteit en focus op werkplezier. Elk van ons heeft er bewust voor gekozen om te doen waar we gelukkig van worden. En dat geluk geven we graag door: met humor en een open, nieuwsgierige blik, en in volle verbinding met onze klanten. Zo zetten we ons met alle plezier in om organisaties duurzaam te laten excelleren.

MirJam van 't klooster Plezier in het werk en weten waar je kracht ligt, staat voor mij centraal. Als mensen in hun kracht staan en doen wat zij belangrijk vinden, presteren zij beter en vaart een organisatie daar ook beter bij. Mijn motto is: `je kan meer dan je denkt`. Ik ben afgestudeerd in de sociale psychologie van de organisatie. Een buitengewoon boeiende richting voor mensen, die nieuwsgierig zijn in het waarom van het gedrag van mensen binnen organisaties. Mijn werkervaring heb ik onder meer opgedaan in de werving- en selectiebranche waar ik ook vestigingsmanager ben geweest. Bij een groot HR adviesbureau heb ik ruime ervaring opgedaan in de coaching en assessmentpraktijk. Ik zie mijzelf als adviseur, coach en trainer met als specialisme het begeleiden van hoog opgeleide professionals en managers, individueel en in teams. In mijn aanpak hou ik ervan om dingen eenvoudig te houden als het kan. Het leven is al ingewikkeld genoeg.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  • 06-44367887

Jurriaan Dolman Ik geloof in de kracht van mensen. Regelmatig kom ik in mijn leven voorbeelden tegen van mensen die moeilijke omstandigheden het hoofd bieden en er beter uit komen. We zijn veel sterker dan we beseffen. Zo benader ik ook mijn vak, dat van persoonlijke ontwikkeling van mensen in organisaties. Ik help je zien wat je kan. Je krijgt weer vertrouwen in jezelf en herinnert je weer je idealen, waar je voor staat en waar je voor gaat. Ik help je herinneren dat het ontzettend leuk is om iets nieuws te leren, dat het niet erg is om te falen. Zo wordt leren weer leuk. Geen reparatie van dat wat er niet goed aan je is, maar werken aan het ontdekken van je kracht en die volop durven inzetten. Persoonlijke en professionele ontwikkeling hoort een feest te zijn, geen zwaarmoedig geploeter met jezelf. We kunnen onze tijd zoveel beter besteden. Ben jij er klaar voor?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • 06-24914242

cosima kliebenstein Van kinds af aan ben ik benieuwd geweest naar het “waarom” van dingen. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie raakte ik geïnteresseerd in de verschillende visies van organisaties op de inrichting van hun personeelsbestand. En ik ben nieuwsgierig naar drijfveren van mensen. Om die reden ben ik aansluitend psychologie van arbeid, gezondheid en organisatie gaan studeren en heb de NLP Master opleiding afgerond. Ik heb gewerkt in de functie van directeur bij een patientenorganisatie en als (interim) HR Adviseur. Mijn eigen drijfveer is de rotsvaste overtuiging dat iedereen een eigen belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers in organisaties. Daarnaast richt ik mij op het versterken van teams met als doel het werkplezier en de productiviteit binnen organisaties te vergroten. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • 06-12769960

anna prat i basCompte Op ontdekkingstocht naar mijn mogelijkheden ben ik op jonge leeftijd naar het buitenland vertrokken. Deze is inmiddels thuis geworden, maar ik bewaar de eindeloze nieuwsgierigheid van het begin van mijn reis. Tijdens mijn studie heb ik ontdekt dat de praktische kant van de A&O psychologie, training en coaching, het beste bij mij paste. Binnen de arbeids re-integratie heb ik medewerkers gecoacht en getraind in het omgaan met stress, assertiviteit, communicatie, balans tussen werk en privé en loopbaanbegeleiding. Sinds 2008 ben ik ook werkzaam als post-hbo docent voor verschillende professionals (politie, verpleegkundingen, trainers, docenten en coaches) en bied ik intervisiebegeleiding. Training en coaching veranderen mensen niet wezenlijk. Training en coaching bieden wel inzichten en uitdagingen om mensen en organisaties te versterken: gezonder te werken, met werkplezier en betrokkenheid. Daar zet ik mij graag voor in.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • 06-12044482

ONZE PARTNERS

We werken met veel plezier samen met onze partners om tot betere producten en dienstverlening te komen. De volgende professionals hebben zich aan onze organisatie verbonden:

inge meyer Als ervaren organisatiepsycholoog ben ik gefascineerd door wat mensen drijft: ‘waar sta je voor en waar ga je voor?’ ‘hoe lukt het je om volgens je waarden te leven en te werken?’ We brengen zoveel uren door op ons werk, dan willen we daar plezier in hebben en er energie van krijgen. Een diepgewortelde overtuiging dat gelijkwaardigheid in elke (arbeids)relatie hierin het verschil maakt, is voor mij een drijfveer om met mensen en teams op zoek te gaan naar dat wat werkt. Wat gaat er goed en waarom, en hoe kun je daar meer van doen? Nieuwsgierigheid heeft mij gebracht waar ik nu ben. In de loop der jaren heb ik een brede werkervaring opgebouwd, van coaching, training en intervisiebegeleiding tot assessmentadviseur en leidinggevende. Vanuit deze ervaring kan ik spreken met directieleden, zelfstandig ondernemers en hoog opgeleide professionals. Mijn kennis en ervaring zet ik met veel plezier in, in de samenwerking met Sprankel & Co. 

michiel hulsbergen Alles aan mensen is erop gericht om goed te functioneren, de vraag is alleen: waar werkt men aan? Ik ben arbeids-en organisatiepsycholoog en bedrijfskundige en heb mijn vak gemaakt van het begeleiden van leerprocessen. Met name richt ik me daarbij op hoe emoties - als ‘belangenbehartigers’ – ons gedrag beïnvloeden doordat ze onze voorkeuren bepalen. Mensen werken effectiever, wanneer ze weten wat ze moeten doen, op welk moment en waarom. Ook teams werken beter wanneer ideeën over doelen gedeeld worden, wanneer men bespreekt wat de beste aanpak is en wanneer men gedeeld belang hecht aan het gezamenlijke resultaat. Ik verbind me met veel plezier aan Sprankel & Co.

 BOOT
AANGENAAM
Voor een kennismakingsgesprek ben je van harte welkom op onze prachtige locatie op de boot.
En bij mooi weer zitten we buiten aan de Vecht!

Vreelandseweg 65
1393 PD Nigtevecht

Wil je meer informatie?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
     


BEVLOGEN PROFESSIONALS

Met werkervaring in diverse organisaties, profit en not for profit:
• Gezondheidszorg
• Onderwijs en Jeugdzorg
• Kinderopvang
• Zakelijke Dienstverlening
• Farmaceutische Industrie